Всички съобщения за вечерта на откриването на живо на Gamescom 2022

Gamescom започна във вторник с двучасова презентация на Opening Night Live, водена от Geoff Keighley от The Game Awards. Предаван на живо както в YouTube, така и в Twitch, както и представен лично в Кьолн, Германия, Keighley и Opening Night Live актуализации и съобщения за над 30 игри, включително мъртъв остров 2, Наследството на Хогуортс, Готъм рицари, Y звукови граници.

Ето всички съобщения от Opening Night Live, включително някои, които не са точно игри, като подкаста на Hideo Kojima и автомобил Pokémon.

Трудно е да се каже какво точно навсякъде базиран е на трейлъра, но има стрелба, шофиране, експлозии, космос и очевидно отворен свят от разработчика Build A Rocket Boy. навсякъде е планирано за 2023 г.

Funcom прави игра Dune, наречена пробуждане на дюни, MMO за оцеляване в отворен свят.

Наследството на Хогуортс получи нов трейлър по време на Gamescom 2022 Opening Night Live, фокусиран върху тъмните изкуства. Очаква се да бъде пуснат на 10 февруари 2023 г. на PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, Xbox Series X и Nintendo Switch.

Обявена скоростна кутия Нови истории от граничните земиепизодична наративна игра, която започва след 2015 г Borderlands Tales. Проследете трима нови „мили неудачници“, които искат да спасят света. Пристигане през октомври.

Бившият дизайнер на Bethesda Game Studios Джеф Гардинър и възпитаникът на Obsidian Entertainment Чарли Стейпълс създадоха Something Wicked Games и обявиха вълшебна песен във вторник.

зомби ролева игра Мъртъв остров две първоначално беше обявен през 2014 г., но беше разкрит отново на Gamescom 2022. Има шест персонажа, които могат да се играят, с „месен, непочтителен тон“. Очаква се да бъде пуснат на 3 февруари 2023 г. на PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One и Xbox Series X.

Протоколът Калисто

Протоколът Калисто ще пристигне на 2 декември, а нова игра беше показана на живо по време на събитието във вторник. Има пипала! Мутиращи пипала.

Genshin Impact

Hoyoverse подробно описва следващата си актуализация за Genshin Impactпоказвайки тучна тропическа джунгла.

Хонкай: Star Rail

Хонкай: Star Rail е следващата игра на Hoyoverse и разработчикът показа кратък трейлър за играта.

приятели срещу приятели

В едно от най-вълнуващите и цветни визуализации на Opening Night Live редакторът Raw Fury показа приятели срещу приятели, игра за стрелба, базирана на карти.

Готъм рицари

WB Games Montréal сподели нов трейлър за Готъм рицари по време на Opening Night Live. Трейлърът ни даде представа с кого ще се бие екипът, както и по-ранна дата на пускане на 21 октомври.

където ветровете се срещат

където ветровете се срещат това е екшън игра с битки с меч и лък и изглежда страхотно.

паркирайте отвъд

Кой не иска да построи футуристичен увеселителен парк? паркирайте отвъд Очаквайте скоро.

лъжи на п, очевидно вдъхновен от Пинокио, получи нов трейлър. Ще бъде в Game Pass в деня на стартиране.

призрак призрак котка

Ново студио, Ironbird Creations, от издателя All in! Games обявиха новата си игра, призрак призрак котка. 3D играта hack and slash има главен герой тийнейджър, който преследва злото. Няма информация за датата на пускане, но се очаква да дойде за компютри и конзоли с Windows.

симулатор на кози 3

След като беше обявено по-рано тази година, симулатор на кози 3има трейлър за геймплей, показващ как точно ще се развие целият този хаос.

Върнете се на Острова на маймуните

Върнете се на Острова на маймуните ще излезе на 19 септември.

Клоуни убийци от космоса: Играта

Клоуни убийци от космоса: Играта е адаптация на филма от 1988 г., който също беше адаптиран за Nintendo през 1989 г.

високо в живота

Squanch Games на Джъстин Ройланд показа нов трейлър за високо в животана рик и морти шутър от първо лице от създателя, където оръжията (и други оръжия) говорят. Идва за Windows PC, Xbox One и Xbox Series X на 13 декември.

изнеси се 2

Продължавайки с първата игра, изнеси се 2 идва през 2023 г.

господарите на падналите беше обявено от Hexworks. Той е продължение на този от 2014 г. господари на падналитеи идва за PlayStation 5, Windows PC и Xbox Series X. В триминутния трейлър Hexworks показа тъмния фентъзи свят.

блокиран: Извънземно Изгрев

оцелял марс разработчикът Haemimont Games показа Stranded: Alien Down, симулаторът за оцеляване на планетата, идващ за PC в ранен достъп през октомври. Играчите помагат на група колонисти да оцелеят в „смъртоносен извънземен свят“, според съобщение за пресата.

под вълните

Следващата игра от Parallel Studios и Quantic Dream е под вълнитеналичен през 2023 г. на PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One и Xbox Series X.

звукови граници Ще бъде пуснат на 8 ноември на Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One и Xbox Series X.

Focus Entertainment и Deck13 Interactive обявиха новата си фентъзи екшън ролева игра: паднал атлас. Описва се като „полуотворен свят, пълен с древни мистерии и заплахи“ и идва за PlayStation 5, Windows PC и Xbox Series X през 2023 г. Изглежда, че ще има много свлачище.

на оцелее есета

Във вторник разработчикът Red Barrels показа нов поглед върху тестове за оцеляване. Това е следващата игра от поредицата Outlast и за първи път е мултиплейър. Затворен бета период е планиран за тази година.

разбивач на луната

Неизвестни светове, кой го направи поднавтикаОбявени разбивач на луната по време на Opening Night Live. Разработчикът го описа като Сърце от камък удовлетворява xcom, но с миниатюри, които можете да рисувате. Ще има ранен достъп на 29 септември.

роден свят 3

нови кадри от роден свят 3 беше показан, като се фокусира върху космическите битки на големи флоти. Ще пристигне през първата половина на 2023 г.

Разширението: Разкриваща поредица

Актьори, писатели и разработчици присъстваха по време на Opening Night Live с бърз поглед на Разширението: Разкриваща поредица. Лятото на 2023 г. идва.

Дорфантик

Изображение: Toukana Interactive

Сладка и цветна стратегическа игра Дорфантик Идва за Nintendo Switch на 29 септември.

белези отгоре

белези отгоре е научнофантастична екшън игра от Prime Matter и Mad Head Games.

Sony получава нов контролер за PlayStation 5, DualSense Edge. Той е без кабел и изглежда много регулируем.

Подкаст на Хидео Коджима

ако той смъртно блокиране Създателят вече има подкаст.

покемон кола

Mini, известен с Mini Cooper, създаде концептуална кола Pokémon. Името му е Aceman и е електрически като Pikachu.

Leave a Comment