Дженифър Зампарели от RTE няма проблем да споделя сексуалния живот по радиото и говори за ботокс

Дженифър Зампарели разказа как “това е празник или глад” по телевизията и никога не се знае кога телефонът ще спре да звъни.

The Dubliner току-що приключи Dancing with the Stars със съ-водещия Ники Бърн и е развълнуван да се завърне за втора серия от семейните викторини на RTE Home Advantage.

Но майката на две деца признава, че е трудно да откажеш работа, ако се разпродадат.

42-годишната Дженифър каза пред Irish Sunday Mirror: „Случва се, че понякога става въпрос за парти или глад, когато става дума за концерти.

„В момента се чудя дали да взема този, който току-що ми предложиха.

„Наистина се опитвам да не вземам решения относно егото все повече и повече относно баланса между работата и личния живот.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Всичко, което трябва да знаете преди концертите на Ed Sheeran в Croke Park

„Това е трудно да се направи в тази индустрия, защото никога не знаеш кога идва следващият концерт или кога телефонът спира да звъни.

„Така че е трудно да кажеш не, но просто трябва да имаш малко увереност в себе си, че всичко ще бъде наред и че това, което е предназначено за теб, няма да ти се случи.“

Шоуто на Дженифър Зампарели по 2fm сега е с най-големия рейтинг на станцията и тя казва, че е доволна от “стабилния растеж”.

Джен пое стария график на Гери Райън и каза, че е доволна, че все още има част от лоялните последователи на легендарния телевизионен оператор.Дженифър Зампарели, водеща на RTE 2fm

Тя добави: „Не осъзнавах сериозността на неговата радиокариера, защото съм отсъствала много от живота си на млади възрастни, все още имаме хора, които са го слушали, които слушат моето предаване.

„Имахме визия за шоуто, публика в определен възрастов диапазон, исках да създам нещо, което сам да слушам.

„Предполагам, че си честен със себе си и ще разбереш за какво говорят хората в кръчмите или когато момичетата отиват на кафе.

„Което ще бъде интересно и актуално. Правим викторина, имаме гости, говорим със затворници, правим новини, обичам го.”

Що се отнася до разговорите за секса, всичко подлежи на обсъждане: „Нямам проблем да споделям сексуалния си живот, ако очаквате вашите слушатели да споделят, не можете да спрете да го правите.“

Размишлявайки върху собствения си любовен живот, тя разкрива как съпругът й, каскадьорът Лау, отсъства през повечето време на снимките.

Джен каза: „Помощ, разстоянието кара сърцето да става по-голямо, но много се смяхме.

„Той все още ме кара да се смея, което е много важно и мога да му кажа абсолютно всичко, без ограничения.“

Тренировката, казва Джен, е повече за главата ти, отколкото за всичко друго.

Тя добави: „Склонна съм да тренирам доста, бих била във фитнеса поне три пъти седмично.

“Готов съм за питието, спестявам всичките си калории за напитката, трябва да се ударя с това.”

Докато се хващаме за разговор, Джен, която е майка на шестгодишната Флорънс и тригодишния Енцо, току-що си направи козметична процедура.

Тя разкрива: „Аз съм за лице, обичам инвазивните процедури за лице. Правя супер генуа за лице, може да изтръпне, искам да почувствам, че прави нещо. Ако искате да получите ботокс, намерете добър лекар, ако това е, което искате да направите, но много резултати могат да бъдат постигнати чрез микроигли или микродермабразио.

„Но хората не искат да чакат, те искат бързото решение.Водещите Дженифър Зампарели и Ники Бърн по време на Танци със звездите

„С тези лечения трябва да направите цикъл от шест или осем; не е решение за една нощ.

„Пила съм ботокс, но преди малко имам много дълбоки бръчки, така че моят лекар е отличен. Моят лекар Едел ми казва за издатина, която понякога ме съветва да не прекалявам и вместо това би препоръчал микроигли.

„Трябва да отидеш при добър лекар, искаш този човек да знае какво прави.

„Забиваш игла в лицето си, разбираш за тези ботокс партита, където не знаят какво правят.

Медийната звезда, която стана популярна с UK’s Apprentice през 2008 г., казва, че преживяването е било толкова лошо, че не може да се накара да гледа риалити телевизия сега.

Тя каза: „Не мога да гледам риалити предавания, това предизвиква колко лошо беше.

„Бях в шоуто, преди да има социални медии. Не мисля, че някога са готови за вида слава, в която се намират. Но те са толкова за еднократна употреба.”

Джен претърпя сериозна „мамина вина“ в последната серия от „Танцуващи със звездите“, когато синът й Енцо изби зъб, докато снимаше шоуто.

Но напоследък той казва, че балансът е ключов.

Джен каза: „Става дума за баланс, ако отивам да работя, казвам „не“ на други неща, за да мога да им дам качествено време.

„Всички ние правим най-доброто, което можем, независимо дали работим два часа или 12 часа, всяко семейство е различно, не можем да се сравняваме.

“Трябва да спрем да се сравняваме и да се чувстваме толкова зле за себе си.”Дженифър Зампарели се завръща на нашите екрани тази вечер в ново RTE състезание
Дженифър Зампарели се завръща на нашите екрани тази вечер в ново RTE състезание

Джен спря да пазарува за една година и казва, че сега е по-зелена в резултат. Тя каза: „Все още съм много съзнателен пазаруващ, опитвам се да купувам само качествени неща.

„Наистина осъзнавам, че преди това щеше да е лекомислено, вземането на една година почивка от пазаруване ме направи такъв.

„Преди да кажа, направих тези пари, заслужавам ги, харесва ми, но не бих се скитал из Зара и се оглеждам, не се интересувам.“

Миналата седмица звездата от Derry Girls Джейми Лий О’Донъл, която играе Мишел Малън в хитовото шоу, обвини Тубс, че е женомразка, когато попита възрастта си.

Претегляйки по въпроса за възрастта, Джен каза: „Нямам нищо против да ме питат за възрастта ми, откакто навърших 40, имах сериозна доза F**k it и вече не ме интересува. Празнувам рождения си ден повече, доста се гордея с това къде съм, доста съм горд с възрастта си, не е нужно да се срамуваме.

„Не знам защо каза това, мислех, че е доста странно, но предполагам, че той имаше своите причини.

Също така горда с най-новото си семейно развлекателно шоу, Home Advantage, Джен добавя: „Буквално току-що приключих със снимките, последният път, когато го снимахме, беше в разгара на Covid.

„Семействата са смъртоносни, има още пари за печелене и беше страхотно, харесвам факта, че това е семейно забавление.

„Dancing With The Stars е страхотно шоу, но Home Advantage е страхотно и наистина резонира със състезателите.“

  • Home Advantage продължава по RTE One следващата събота в 20:30

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Музикален шеф говори за твърденията, че Гарт Брукс е казал „пет концерта или нито един“ в Croke Park през 2014 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Кога е концертът на Ед Шийрън? Пет неща, които трябва да знаете, ако се отправите към Croke Park този уикенд

Получавайте актуални новини във входящата си кутия, като се абонирате за нашия бюлетин.

.

Leave a Comment