Как играта Final Fantasy 7 Remake Part 2 може да се различава от първата игра

Final Fantasy 7 римейк издаден през 2020 г. като пълно и модерно преосмисляне на класическата JRPG. Неговата графика и саундтрак са първокласни, геймплеят премина от походово към действие в реално време и има много детайли за хардкора. Последна фантазия фенове. Въпреки това, наричането на играта пълен римейк е лоша услуга, т.к Final Fantasy 7 римейк той просто преразказва първите няколко часа от оригиналната игра.

Final Fantasy 7 римейк това е линейна игра. Той разтяга началното действие на Midgar, нещо, което отнема няколко часа в оригинала, в пълна 40-часова кампания. Линейността на римейка не е проблем тук, като се има предвид, че оригиналният Midgar също е ясен. Въпреки това възникват притеснения, когато гледаме останалата част от играта. След като играчите напуснат град Мидгар, Final Fantasy 7 светът се отваря широко. Това прави линейна Final Fantasy 7 римейк, част 2 привидно невъзможно, така че стилът на играта вероятно ще се промени в резултат.

GAMERANT ВИДЕО НА ДЕНЯ

СВЪРЗАНИ: Final Fantasy 7 стартира виртуална изложба за фен арт по случай 25-та годишнина

Линейна структура на Final Fantasy 7 Remake

Final Fantasy 7 римейк‘с линейността и удълженото време за изпълнение работят във ваша полза. Тъй като темпото се забавя, герои като Джеси, Бигс и Уедж получават предистория и повече шансове да блестят. Районите сега са гъсто населени и Мидгар се чувства повече като град от всякога. По-бавната история позволява на играчите да се включат още повече в началото на пътуването на Cloud, въпреки че структурата не е без недостатъци.

Докато Final Fantasy 7 римейк разширява върху Мидгар и неговите жители, голяма част от сюжета на играта изглежда като пух. Това също не се свежда само до странично съдържание, линейността на играта тласка играчите към нея. Раздели като гробището на влакове с духове съдържат оригинални истории, които нямат никакво отношение към сюжета. Пухът и подплатата бяха неизбежни, особено когато се опитвахме да удължим част от играта от пет часа на четиридесет часа.


Общ, Final Fantasy 7 римейк доброто надделява над лошото. По-дълбоките взаимоотношения на героите и напълно реализираните места са по-запомнящи се от случайния пълнител. ff7 нова версия добър е като самостоятелно линейно приключение, но все още има много геймплей, който трябва да се покрие. Този линеен стил на игра със сигурност ще трябва да се промени повторете част 2 и игри отвъд това да бъдат успешни.

СВЪРЗАНИ: Final Fantasy 7 Remake, част 2, има големи ботуши за запълване

Final Fantasy 7 след напускане на Мидгар

След като напусна Мидгар, последна фантазия 7 преминава от линейна JRPG до напълно отворено приключение. Все още има основна цел, която трябва да се следва, но играчите са свободни да изследват картата на света и да намират второстепенно съдържание. Тук играчите дори получават достъп до Chocobos, които могат да яздят и отглеждат, както и типичните Последна фантазия дирижабъл. Като цяло има твърде много области, за да очакваме реалистично същото ниво на детайлност 7 повторете част 1 – освен ако всяка част не обхваща само един раздел в пълно изживяване.


За щастие, разработчикът Square Enix има история на създаване на модерни игри с отворен свят. последна фантазия 15 това е напълно отворен свят, дори ако картата на играта не е много подробна. Комбиниране на дизайните на света на 7 нова версия Й петнадесет би било най-добрият залог: наличието на интерактивен свят, в който играчите да изследват и запазване на гъсто опакованите детайли за големи централни зони като Cosmo Canyon и Junon Harbor. Мидгар също е една от най-големите зони в оригинала, така че придаването му на най-мащаб и детайли отговаря на контекста на света. Въпреки това краят на първа част променя историята толкова драстично, че всичко отвъд нея може да разкаже съвсем различна история.


Възможни промени в историята на Final Fantasy Remake

Оставяйки плънката настрана, последна фантазия 7 римейк на Историята се отклонява много в края на играта, което води до финална битка с сефирот което се случва десетки часове преди това. Силно се подразбира, че останалата част от 7 нова версия то ще се проведе в алтернативна времева линия и проблемът тук веднага е ясен. Final Fantasy 7 римейк това не е истински римейк, ако разказва само първата част от историята, преди да премине изцяло към нещо друго. Въпреки това промяната на историята може да позволи на играта и полирането на първата част да продължат, като същевременно изненадат дългогодишните фенове с нещо ново.


да 7 римейка бъдещите вноски не са верни, Square Enix е свободен да прави всеки тип игра, която харесва. Линейният стил подхожда добре на част първа, така че прилагането на нещо подобно към нова история, съсредоточена около известни места от оригиналната игра, може да работи и във втора част и след това. Square Enix трябва да знае, че промяната на историята твърде много ще разочарова феновете, така че да се надяваме, че по-голямата част от нея все пак ще остане.

Final Fantasy 7 римейк, част 2 той има за какво да живее. Феновете не само ще искат да видят вярно пресъздаване на оригиналната игра, но и достоен наследник на първата част на римейка. Square Enix има какво да реши, когато става въпрос за темпото, историята и цялостната структура на играта. Независимо от това, вероятно ще минат години преди това Final Fantasy 7 римейк Завършено е.

Final Fantasy 7 римейк Част 2 е в процес на разработка.

ПОВЕЧЕ: Датата на разкриване на Perfect Final Fantasy 7 Remake, част 2, изглежда очевидна


amouranth twitch ban видео в YouTube

Amourant се завръща в Twitch след 3 дни забрана

прочетете следващия


за автора

Leave a Comment