Кейти Макглин се събира отново с бившите колеги на Кори на почивка

Улица КоронацияКейти Макглин сподели снимки онлайн с бившия си колеги по време на тяхната европейска великденска ваканция.

Актрисата, която сега играе звезда Холи, посети Instagram, за да изненада феновете с коледни снимки заедно с Роб Малард и Лиза Джордж по време на бягството им миналата седмица.

В Строго Вчера (22 април) звездата публикува въртележка от изображения, в които точно определя местоположението й в Амстердам, като същевременно надписа скорошната си публикация: „Изсипване на язовир [Amsterdam emoji]”.

Първоначално Кейти сподели снимки с бившите си колеги по време на Великден, където актьорите могат да се видят седнали около масата в ресторанта, докато се усмихват пред камерата, като Макглин надписа публикацията: „Кантаджии на турне. Честит Великден, мили хора“. .

Това съдържание е импортирано от Instagram. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или да намерите повече информация на уебсайта им.

Свързани: строго Горка Маркес нарича Кейти Макглин „най-сладкото момиче“ след съобщения за раздяла

Един фен отиде в секцията за коментари, за да каже: „Ау, вие бяхте най-сладката двойка“, докато друг сподели: „О, толкова ми е приятно да ви видя заедно, страхотна снимка“.

Една трета бягай фен добави: „Моите три любими бягай хора заедно!!!”

Роб, който играе Даниел Озбърн в бягай сподели свои собствени кадри от холандската столица, към които Лиза, която играе Бет Тинкър в сапунената опера, написа: „Обичах да прекарвам време с тези скъпоценни приятели и ги обичам много“.

Това съдържание е импортирано от Instagram. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или да намерите повече информация на уебсайта им.

Свързани: 13 огромни Улица Коронация спойлери следващата седмица

Той добави: “Изкарахме се! Тримата мускетари на язовира… Страхотни спомени, които ще ценя. Обичам те @katiexmcglynn @rob.mallard благодаря за смеха.”

Кейти отговори: “Стая 303 в най-добрата си форма. Обичам ви, момчета.”

Споделената снимка накара друг фен да напише: “Не е ли хубаво, когато колегите ти станат семейство? Хубава снимка, пич.”

Кейти, която играеше Шинейд в продължение на шест години бягай напусна сапунената опера на ITV през 2019 г. като част от сюжетна линия за рак на маточната шийка.

Улица Коронация излъчва се понеделник, сряда и петък от 20:00 по ITV и се показва в ITV Hub.

Прочетете още Улица Коронация спойлери на нашата специална начална страница.

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Leave a Comment