Лора Уитмор от Love Island отговаря на твърдението, че „не е страхотен домакин“

остров на любовта Водещата Лора Уитмор се защити от коментарите на бивша състезателка в шоуто, че тя „не е страхотен водещ“.

Рейчъл Фини, която беше избрана в сериала от 2021 г. на риалити шоуто, сподели мислите си за времето, прекарано в остров на любовта в YouTube канала на Мурад Мерали, а интервюто й засегна уменията на водещата Лора, която е начело на шоуто от януари 2020 г.

Рейчъл предложи на Мурад, че Лора е получила ролята заради брака си с разказвача на шоуто Иън Стърлинг и каза, че се надява да бъде обявено друго име, което да замени предишната водеща Каролайн Флак.

Джоел Андерсънitv

Свързано: Дани Дайър споделя преживяването на самотна самотна майка

„Малко съм изкормена, тъй като Лора Уитмор е домакин, мислех, че ще получим добра Мая Джама или Ей Джей Одуду“, каза тя за предстоящата серия 2o22. „Ползите, които получавате от брака с разказвача, защото тя не е много домакиня.“

Новините за интервюто изглежда се върнаха към Лора след това, тъй като по-късно тя сподели изявление в своите Instagram Stories, докато отговаряше на въпроси на фенове, че тя „никога не е получавала работа заради човек, с когото се срещах“.

„Няма да давам много енергия, защото винаги има такива неща и просто ги игнорирате, но мисля, че трябва да внимаваме, когато говорим за жените и тяхната работа“, каза тя.

Лора Уитмор, Островът на любовта, ден 28

itv

Свързани: остров на любовтаКлои ражда първото си дете

„Работя в телевизията от 14 години. Спечелих конкурс да бъда лице на MTV и продължих да работя от работа на работа. Правил съм невероятни неща по целия свят, работил съм с най-добрите отбори. но така и не намерих работа благодарение на човек, с когото излизах.

„И е ужасно, когато го виждаш да идва от други жени, защото толкова много години жените говорят за това с кого ще се срещнат. Срамота е, защото мисля, че никога няма да бъдем напълно овластени и овластени като секс, продължаваме да правим това.

„Те се определят само от това с кого се срещат, въпреки цялата работа и натрупване, довели до това, и те са своя индивидуална личност, със собствен опит.“

Лора ще представи новия сериал на остров на любовта много скоро, тъй като ще разберем новия състав на Islanders в началото на юни.

остров на любовта излъчва се по ITV2 и е достъпен чрез ITV Hub и Britbox.

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и се импортира в тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Leave a Comment