Отговаряне на често задаваните въпроси на Google относно „Destiny 2“

Ако някога сте търсили в Google Destiny или Destiny 2, вероятно сте виждали не само моите статии (може би тази!), но и раздел на страницата, наречен „Хората също питат“.

Мразя този раздел, защото това са предимно генерирани от AI отговори, които не са много полезни и нямат връзки към статии като моята, дори ако ги използвате като източник. Затова реших да направя кратко ръководство, което да отговаря на най-често задаваните въпроси за играта, които най-малкото ми казват от Google.

Безплатна ли е Destiny 2 сега?

Ъъъъъ, имам лоши новини. Да, преди известно време Destiny 2 стана безплатна за игра, но малко по-късно премахна цялата си кампания за стартиране и първите си две години DLC и сезонно съдържание, които преди бяха безплатни. Макар че да, технически можете да изтеглите Destiny 2 безплатно сега, но обхватът на това, което можете да правите, е по-ограничен от преди. Можете да посетите всички планети, но не можете да изпълнявате сюжетните мисии, свързани с тези зони, освен ако не закупите необходимите сезони или разширения. Можете да играете безплатно плейлисти на Strike, Crucible и Gambit. Има безплатно подземие, Prophecy и безплатен рейд, Vault of Glass. Но извън кратка серия от безплатни начални мисии в Космодрума, вероятно ще искате да започнете да купувате разширение или сезонно съдържание скоро след това, ако харесвате това, което виждате. Какъв е смисълът.

Идва ли краят на Destiny 2?

Не скоро. Bungie се ангажира не само с още две годишни разширения, Lightfall през 2023 г. и The Final Shape през 2024 г., но заяви, че Destiny 2 просто ще сложи край на сагата си „Светло и тъмно“ в този момент и след това ще премине към друга дъга. Изглежда вероятно Destiny 2 да живее поне толкова дълго, колкото цялото това поколение конзоли, преди Bungie да направи Destiny 3, ако някога го направят. Вместо това те могат да продължат да актуализират и преглеждат Destiny 2, както досега.

Добър ли е Destiny 2 в момента?

Това е субективно, но да! Наративно, Destiny 2 е най-доброто, което е било в своята седемгодишна история. Аз също твърдя, че последното им разширение, The Witch Queen, е най-доброто досега, дори по-добро от Taken King на Destiny 1 и Forsaken на Destiny 2, въпреки че някои не са съгласни с мен. Геймплеят е страхотен, историята е солидна. Въпреки това, PvP аспектът на играта е бил пренебрегван за известно време, така че ако това е основната ви атракция, тази тълпа е оставена да иска от няколко години. Но да, бих казал, че последните година или две от съдържанието на Destiny бяха най-доброто, което сме виждали от поредицата.

Съдба 2 ли е съдба 1?

Странен въпрос, но добре. Не, Destiny 2 не е Destiny 1. Когато Bungie работеше с Activision, издателят по същество поиска номерирано продължение, така че ето ни. Беше твърдо нулиране, играчите загубиха своите пазители и екипировка. Историята продължава, но играта не просто “еволюира” в Destiny 2, това е изцяло нова игра.

Мога ли да играя Destiny 2 Solo?

Много, със сигурност. В разширението на Witch Queen, например, можете да играете само легендарната кампания, което е забавно предизвикателство. Повечето от основните мултиплейър дейности ще имат сватовство, така че не е нужно сами да намирате групи от играчи. За съдържание на свръхвисоко ниво като подземия, набези или Nightfalls, ще трябва да намерите 2-5 други играчи, които да се присъединят към вас, но можете да направите това сравнително лесно в наши дни чрез уебсайта или приложенията на Bungie. Но по-голямата част от съдържанието може да бъде направено самостоятелно или поне автоматично съпоставено с играчи, с които не е нужно да говорите.

Как се обяснява съдбата?

Не мога да кажа дали това е по-философски въпрос за нашето място във Вселената или за самата игра. Накратко, харесва ли ви как се чувстваше престрелката с Halo 1-3? Харесвате ли игри, базирани на плячка, като Borderlands и Diablo? Искате ли игра, към която можете да се връщате постоянно като хоби с продължаваща история, която продължава с години? Тогава Destiny може да бъде играта за вас.

Възможно ли е Destiny 3?

Ако е възможно. Чувството ми е, че Bungie ще може да актуализира Destiny 2 само толкова дълго, преди да трябва да създадат изцяло нова игра и отново да направят някакво твърдо нулиране. Но отново, както казах преди, не мисля, че е за поне още 4-5 години на този етап. Със сигурност не е зад ъгъла, ако изобщо се случи.

Destiny 1 или Destiny 2 е по-добър?

Още един субективен отговор, но винаги ще казвам твърдо, че Destiny 2 е по-добър. Destiny 1 беше новаторска за времето си, но хората, които всъщност вярват, че играта е била в по-добра форма тогава, са заслепени от носталгия. Можеш може би направете този аргумент за PvP поддръжка и съдържание за играта, но като цяло Destiny 2 еволюира поредицата по толкова много начини, че е невъзможно да се каже, че не е емпирично по-добра от своя предшественик в този момент.

Можете ли все още да купите Destiny 1?

Да, можеш. Нищо не те спира. Bungie не спря да го продава, нито сървърите са офлайн. Може да имате проблеми с намирането на играчи за някои от съчетаните дейности, но със сигурност това е игра, която все още е там за закупуване и работи.

Каква е разликата между съдбата и съдбата?

Добре, сега се отклонихме тук. Надявам се, че съм отговорил достатъчно добре на другите ви въпроси.

Следвай ме В туитър, Youtube, Facebook Й Instagram. Абонирайте се за моя безплатен седмичен бюлетин с обобщение на съдържанието, боже колело.

Вземете моите научнофантастични романи сериал убиец на герои Й Трилогията за земнородените.

.

Leave a Comment