Преглед на продукта: Здравей приложение за мобилно банкиране и източник за закупуване на криптовалута | от Стивън Далтън | април 2022 г

Търсихме приложение за мобилно банкиране, за да консолидираме нашето банкиране и криптовалута, когато открихме приложението hi мобилно банкиране.

Банкиране — Mudassarlqbal — Pixabay

Разгледахме някои традиционни банки като Wells Fargo, Merrill Lynch и Charles Schwab, плюс някои нетрадиционни борси като e-Toro, Robinhood и Cash App. Нито една не отговаряше на съвместимостта и удобството на hello.

Здравейте приложение за мобилно банкиране Той съчетава удобството на мобилното банкиране със силата на институционалното банкиране, но ви позволява да търгувате, изпращате, инвестирате и печелите криптовалути.

Можете да се регистрирате за секунди на Android или Apple, за да се присъедините към 3 милиона потребители в световен мащаб, които печелят крипто всеки ден без минимален депозит.

Какво не харесваме в традиционните банки

Платиха ни такси, такси, още такси и много малко пари за лихви върху парите, които имаха.

Според Bankrate най-доброто, което можем да очакваме за лихва върху нашите стандартни спестявания, е 0,06%, но в момента се оценява инфлацията на 7,87% до февруари 2022 г.

Дори спестявания на кредитния клуб с висока доходност с минимум $2500 балансът ще стигне само до нас 0,70%. Някои може дори да ви дадат 1,2% годишна процентна доходност (APY) върху a 5 години депозитен сертификат (CD).

това е все още 6,61 процента Това ще бъде изядено от инфлацията и ако трябва да се оттеглите предсрочно поради спешни случаи, наказанието ви може да бъде от шест месеца до една година лихва.

Как можем да очакваме да се справяме със спестяванията, ако инфлацията ни ограби между 7,17 и 7,81 процента?

Освен това същите тези банки, които трябва да ни помогнат да управляваме парите си, налагат толкова много такси, че имаме по-малко пари за управление.

Много приложения за онлайн банкиране ви таксуват месечни такси за:

  • Баланси под необходимия минимум.
  • Овърдрафти, дори когато имате защита от овърдрафт, за това също има такса.
  • Теглене от банкомат: При $5 или повече, когато използвате друга банка, те се сумират бързо.
  • Автоматични преводи, когато нямате достатъчно в разплащателната си сметка, за да покриете таксата, и трябва да преместите пари от спестявания.
  • Месечна поддръжка.

Освен това повечето ви дават по-малко лихва, когато балансът ви падне под минимума.

Дори не се опитвайте да купувате криптовалута чрез повечето банки или кредитни съюзи. Дори тези, известни със своите инвестиции, като Чарлз Шваб, не позволяват покупки на криптовалута. Можете да получите криптовалути за биткойни (BTC) и да купувате фючърси и отделни акции, като Ethereum, но не и отделни криптовалути.

Какво не харесваме в борсите за криптовалути

Обмените на криптовалути се превърнаха в мишена на хакери. Много платформи за търговия с децентрализирано финансиране (DeFi) бяха атакувани от 14 милиарда долара в крипто през 2021 г., според Chainanalysis.

Но много големи борси също са били хакнати. През януари 2022 г. Crypto.com беше хакнат за 30 милиона долара. Mount Gox “изгубен” 850 000 биткойни през 2014г.

Всъщност десет процента от всички добити BTC са откраднати. Това са около 1 900 000 монети, които са сменили собственика си нелегално. Разбира се, тези монети бяха записани в блокчейн книгата, така че в крайна сметка ще бъдат възстановени, но ще отнеме години.

„Престъпността, свързана с криптовалути, удари рекорд миналата година по отношение на стойността, като незаконните адреси са получили 14 милиарда долара в цифрови валути, което е 79% повече от 7,8 милиарда долара през 2020 г. – Ройтерс.

Някои борси са създадени да освобождават инвеститорите от техните монети, така че трябва да бъдем внимателни и да проверим внимателно, преди да депозираме значителна сума за закупуване на криптовалута.

Защо здравей приложение за мобилно банкиране?

Е, от една страна, харесваме функционалността на традиционната пейка. Нашият договор за наем изисква дванадесет проверки с последваща дата за нашия лизинг. Ние използваме CD като наша спешна спестовна сметка, дебитна карта и заем за кола чрез нашия кредитен съюз. Харесва ни също идеята да гарантираме нашия депозит от Федералната корпорация за гарантиране на депозити (FDIC).

Не ни трябваха много пари, за да стартираме мобилно банкиране, а и вие няма да го направите. Дори няма да е необходимо да сменяте банките; можете да свържете традиционната си банка или кредитен съюз или да използвате дебитна/кредитна карта, за да купувате криптовалути и да ги залагате за до 40% APY. Това е огромно в сравнение с 0,7%.

Залагането на криптовалута е процес, който включва ангажиране на вашите крипто активи за поддръжка на блокчейн мрежа и потвърждаване на транзакции. – Пъстрият глупак.

Един приятел ни запозна с приложението за мобилно банкиране на hi и макар да звучеше като това, което търсихме, започнахме бавно с малка сума от дебитната ни карта на кредитния съюз. Независимо колко крипто купувате, това ще ви дава повече всеки ден. Обичаме, че е лесен за използване.

Ние печелим много повече, отколкото печелим в банката. Преместихме нашите средства за спешни спестявания в USDT и го залагаме на 11 процента APY в натура с hi. Това е много по-добре от 0,4%, които получавахме.

Освен това често има безплатни или евтини абонаментни оферти за пътувания и развлечения с hi.

Пилотен преглед на Trust за приложението за мобилно банкиране hi – екранна снимка на автора.

стъпките, които предприехме

Прегледът Trust Pilot показва 4,2 от 5 звезден преглед. Като се има предвид, че Binance има 2.0 от 5, Kucoin 1.7, Crypto.com 2.1 и Coinbase 1.6 от 5, това е отлично.

Виждаш ли как пише, Протест! Установихме неправилна употреба на тази страница? Обикновено, когато някой се справя много добре, инвестирайки в криптовалути, той се опитва да включи повече от един преглед. За съжаление е вярно и обратното.

Мнозина не разбират множеството ограничения, които тези приложения за мобилно банкиране трябва да използват, за да се съобразят с правителствените изисквания за правилата за познаване на клиента си (KYC) и за борба с изпирането на пари (AML).

„Стандартите Know Your Customer (KYC) са предназначени да защитават финансовите институции срещу измами, корупция, пране на пари и финансиране на тероризма.“ – Бърз.

Някои се разочароват, че не могат да спазват строгите правила за проверка на самоличността, за да депозират или изтеглят по-големи суми, така че пишат множество отзиви, казвайки, че компанията е измама. Не е ли много по-лесно да се повярва, че потребителят няма правилния идентификационен номер, отколкото компании като hi Mobile Banking, Binance и Kucoin са измами?

„Борбата с изпирането на пари (AML) се отнася до мрежата от закони, разпоредби и процедури, предназначени да разкрият усилията за прикриване на незаконни средства като легитимен доход. Прането на пари има за цел да прикрие престъпления, вариращи от дребно укриване на данъци и трафик на наркотици до публична корупция и финансиране на групи, определени като терористични организации.Investopedia.

Има обаче някои, с които може да не сте запознати, които са настроени “черги дърпа” и други измами.

Тегленето на килими е доходоносна измама, в която крипто разработчик популяризира нов проект, обикновено нов токен, на инвеститорите и след това изчезва с десетки милиони или дори стотици милиони долари. — Богатство.

Страница за изтегляне на приложението Google Play – екранна снимка на автора.

Връзка към Apple Store за изтегляне на приложението за здравеопазване за мобилно банкиране и връзка за Android.

След като изтеглите приложението hi, ще бъдете подканени да се регистрирате или да влезете, ако вече имате акаунт на мобилния си телефон. Да кажем здравей заедно: следващо поколение Web3 финансови услуги страница.

Когато бъдете подканени да посочите кой ви е поканил, отговорете на Ivy. След това ще можете да използвате псевдонима си за реферали. Така че не само ще получавате ежедневни награди, но когато препоръчате приятели и семейство, ще получавате и награди за тях.

Последни мисли за приложението за мобилно банкиране на hi’s

Независимо от приложението за мобилно банкиране, което използвате, hello Cash App или тези, подкрепени от традиционна банка или кредитен съюз, трябва да защитите своя ПИН, дебитна карта и парола.

За какво е отлично здравейте приложение за мобилно банкиране е, че те работят съвместно с вашата банка или кредитен съюз, за ​​да продължат вашата FDIC или друга държавна гаранция за депозит, въпреки че няма гаранция, която да ви предпази от инвестиция, която пада поради икономически фактори, точно както няма за акции, облигации или стока.

Всъщност, въпреки че има над три милиона потребители на приложението за мобилно банкиране hi, то не е за всеки. Направете свое собствено проучване (DYOR).

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Тази статия е само за информационни и развлекателни цели. Не трябва да се счита за финансов или правен съвет. Не цялата информация ще бъде точна. Аз не съм финансов съветник и трябва да разглеждате всичко, което пиша, като информативна и приятелска шега, за да ви покажа какво е възможно, ако инвестирате парите си в тези превозни средства. Гаранции обаче няма. Консултирайте се с финансов специалист, преди да вземете важни финансови решения.

Забележка: Тази публикация съдържа партньорски връзки. прочети ми декларация за разкриване за допълнителна информация.

За автора Снимка от Джийн Спрингс от Pexels

Стивън Далтън е пенсиониран главен сержант от армията на САЩ с бакалавърска степен по журналистика от Университета на Мериленд и сертифициран редактор на английския Чикагски наръчник за стил инвестиции, хранене, пътувания, художествена литература, транспорт, виртуална реалност, NFL, дизайн, творчество и истории.

уебсайт | Facebook | Twitter | Instagram | Reddit | kofi | затъмнение на новините | сходство

Все още не сте среден член? Искате ли да получавате достъп до десетки хиляди истории всеки ден и да подкрепяте тези, които ги пишат? Щракнете по-долу, за да се присъедините днес и да помогнете на писателите да разкажем нашите истории. Като се регистрирате, част от вашето членство ще ми помогне без допълнителни разходи за вас. Това е само $5 на месец и аз съм правил пари всеки месец, откакто станах плащащ член, и вие също можете. Благодаря ти.

Ако вече сте член и искате да получавате имейл всеки път, когато публикувам нова история, щракнете по-долу. Благодаря ти.

Leave a Comment