Следващото попълване на PS5: Какво трябва да знаете, за да получите най-накрая PlayStation 5

Японска марка системи за видеоигри, създадена и собственост на Sony
Sony PlayStation 5 в стъклена кутия

Budrul Chukrut/SOPA Images/LightRocket/Getty Images


Конзолата Sony PlayStation 5 – и Xbox Series X, по този въпрос – все още са трудни за намиране и можете да благодарите на предизвиканата пандемия. глобален недостиг на чипове и повишено търсене на PS5 и други електронни устройства за това.

За щастие PS5 е попълнен и Попълване на Xbox Series X изглежда е много по-често срещано място. Или поне ще бъдат през март.

GameStop ще възстанови запасите си от PS5 онлайн и в магазините на 11 март. И Best Buy, и Walmart, от друга страна, ги имаха през февруари, а сега слуховете сочат за предстоящо възстановяване на запасите в Best Buy и Target. Междувременно страницата на Amazon за PS5 разкрива, че повече бройки ще пристигнат на или преди 31 март. Amazon може да не уведоми предварително за този спад на PS5, така че ще искате да проверявате наличностите там често през целия месец; късмет.

Имайте предвид, че членовете на Amazon Prime ще получат приоритет по време на падането на PS5 този месец. Това става все по-често срещано. PS5 е в толкова голямо търсене, че почти всеки търговец на дребно го използва като ъгъл за продажба на първокласна абонаментна услуга. Best Buy даде приоритетен достъп на своите членове на Best Buy Totaltech по време на своето презареждане през февруари. По същия начин Walmart даде на платените членове на Walmart+ изключителен достъп до най-новата си версия на PS5. Така че, ако искате по-добър шанс да получите конзола за PlayStation 5, най-добрият ви залог в наши дни може да бъде да се регистрирате за една от тези услуги.

Къде да вземем PlayStation 5

Sony


Ако искате да закупите PS5 сега, точно в този момент, най-доброто място да си вземете е StockX. Въпреки че сайтът е търговец на трета страна, StockX удостоверява конзолите за PlayStation 5 и предлага едни от най-добрите цени на трети страни. Имайте предвид обаче, че ще трябва да платите премия от $200 или повече над MSRP на конзолата, за да закупите такъв там.

Все още може да сте в състояние да получите конзола PS5 в Best Buy, Walmart или GameStop, дори ако не сте готови да похарчите трудно спечелените си пари за премиум членство или оферта за търговец на трети страни. Късметът ви зависи от това да проверявате често за последните новини за възстановяване на запасите на PlayStation 5 и да докосвате бутоните „проверете наличността сега“ за късмет.

Ако социалните медии са вашето нещо, главен редактор на Tech Radar матов плъзгач превърна своя профил в Twitter в един вид тракер за попълване на PS5. Той дори отлетя до Бостън миналия октомври, за да изживее лично зареждането на GameStop в магазина.

Търговците на Walmart, Best Buy, Gamestop и Target презареждат конзолата, но тези запаси от PS5 често се разпродават за секунди. Прочетете, за да разберете кога неуловимата PlayStation 5 конзола на Sony отново ще се появи на рафтовете и как можете да сте сред първите, които знаят.

(Все още сте на ограда относно получаването на нова PS5 конзола? Вижте най-новите игри за PlayStation 5.)

Как да получите изключителен ранен достъп до повторения на PS5

Amazon дава своето майор членовете получават приоритетен достъп до повторенията на PlayStation 5. Този годишен абонамент за $139 идва с много предимства, от безплатна бърза доставка и безплатно Prime Video съдържание до достъп до сделки за Prime Day. Освен това, ако искате да се възползвате от предстоящото през март презареждане, ще имате по-голям късмет да се регистрирате за Prime, особено след като Amazon все още предлага безплатно 30-дневно пробно членство.

Членство в Amazon Prime (1 година), $139

Walmart също ограничи повторенията на PlayStation5 до Членове на Walmart+. Услугата, която струва $98 на година или $12,94 на месец, също предлага безплатна доставка в същия ден от вашия местен магазин на Walmart (в някои райони), цени за членове на бензин (на участващи станции) и отстъпки за определени рецепти.

Walmart+, $12,95 на месец

В допълнение към предлагането на своите членове ексклузивен достъп до пускане на продукти и попълване на запаси, Best Buy Totaltech идва с няколко други предимства, които го правят да си заслужава цената. Други предимства включват безплатна двудневна доставка и двегодишна защита на продуктите при всички покупки, както и ранен достъп до други технически новини, като трудни за намиране графични карти.

Best Buy Totaltech Членство (1 година), $199

Дори GameStop има първокласно членство, което ви позволява да скочите в началото на гамата на PS5: PowerUp Rewards Pro. Това членство струва $15 на година, въпреки че предлага награда от $10, когато се регистрирате, плюс $5 кредит за харчене всеки месец. Членовете на PowerUp Rewards Pro също печелят 2% обратно в награди.

GameStop PowerUp Rewards Pro (1 година), $14,99

Най-новата информация за попълването на PlayStation 5

Ето последните новини за попълването на PS5 онлайн в Walmart, Amazon, Best Buy и други търговци на дребно.

PS5 в Walmart

конзола playstation 5

Sony през Walmart


Най-новата версия на Walmart PS5 на 24 февруари беше ограничена до членове на Walmart+. Единиците се разпродават бързо, така че ще искате да зададете таймер и не забравяйте да актуализирате уебсайта на Walmart, когато се появят нови наличности. Вие също ще искате да се регистрирате за Walmart+ предварително.

Ако не, можете да опитате да докоснете бутоните „проверете наличността сега“ по-долу, за да опитате да получите изненадващо възстановяване на запасите. Не забравяйте, че Walmart продава само PS5 онлайн.

Sony PlayStation 5 конзола (Blu-ray), $500

Sony PlayStation 5 Digital Edition, $400


PS5 на StockX (наличен сега)

sony-playstation-5-blu-ray-edition-consola-blanca.jpg

Sony чрез StockX


StockX е място, където можете да купувате и продавате трудни за намиране артикули, като ограничена серия улично облекло, маратонки и конзоли като PlayStation 5. (StockX проверява автентичността на всеки артикул.)

Ако сте добре да купувате PS5 от търговец на трета страна, StockX е начинът да отидете – там маржовете на PS5 са най-ниски. Цените за препродажба на StockX са малко по-ниски от празничния сезон (и подлежат на чести промени).

Sony PlayStation 5 конзола (Blu-ray), $729

Sony PlayStation 5 Digital Edition, $695


PS5 в Best Buy

най-добрата покупка на ps5

Sony чрез Best Buy


Най-вероятно Best Buy ще има още едно попълване на запасите през март, така че не забравяйте да проверявате редовно. Когато търговецът на дребно пусне кеш от PS5 конзоли, те се разпродават почти веднага. Можете да използвате бутона по-долу, за да проверите текущата наличност на PS5 – никога не знаете кога ще има изненадващо попълване. Магазинът предлага Blu-ray конзолата, обявена за $500 и PS5 Digital Edition за $400. Различни пакети PS5 също се предлагат в Best Buy (когато са на склад).

Sony PlayStation 5 конзола (Blu-ray), $500

Sony PlayStation 5 Digital Edition, $400


PS5 на Amazon

екранна снимка-2021-10-22-at-11-24-43-am.jpg

Sony през Amazon


Страницата на Amazon PS5 показва, че търговецът на дребно очаква да получи повече бройки този март, може би към края на месеца. Въпреки това, той също така казва, че членовете на Amazon Prime ще получат ранен достъп. Членовете, които не са главни, могат да опитат късмета си, като щракнат върху бутона „провери наличността сега“ по-долу.

Sony PlayStation 5 конзола (Blu-ray), $500

Sony PlayStation 5 Digital Edition, $400


PS5 в GameStop

конзола-sony-playstation-5.jpg

Sony чрез Gamestop


GameStop пуска ограничен брой конзоли на събития в магазина, въпреки че тези конзоли често са част от по-големи пакети. И това ще стане отново на 11 март, така че не забравяйте да се регистрирате онлайн тогава. Скорошен пакет включваше Ghost of Tsushima Directors Cut и Far Cry 6.


PS5 в дестинацията

екранна снимка-2021-10-22-at-11-43-46-am.jpg

Sony през Target


Попълването на целевите PS5 беше малко и далеч, въпреки че имаше възстановяване по-рано този месец. Добрата новина е, че самият Swider наскоро потвърди, че поредното възстановяване на Target PS5 е планирано за март. Можете да използвате бутона по-долу, за да проверите текущите запаси на Target.


playstation директно

Playstation 5

Sony


На PlayStation.com можете да се регистрирате за шанс да закупите PS5 директно от производителя. Когато серия от конзоли стане налична, PlayStation изпраща имейл до следващата партида купувачи на опашката с частни връзки за покупка. Понастоящем сайтът не предлага времева линия за това кога тези връзки ще бъдат налични.


Свързано съдържание на CBS Essentials:

.

Leave a Comment