Франсин Люис от BGT е видяна за първи път, след като обвини съпруга си в изневяра на живо по телевизията

Звездата от Britain’s Got Talent Франсин Люис изглеждаше отчаяна, когато беше забелязана за първи път, откакто обвини съпруга си, че й е изневерил на живо по GB News в петък.

47-годишната комика се зарече, че никога няма да прости на съпруга си от 17 години, Джоел Райън, на 43 години, а източници твърдят, че тя отказва да говори с него.

Междувременно се казва, че Джоел е казал на приятелите си, че е „направил най-голямата грешка в живота си“, след като се оказа, че е писал съобщения на приятелката на най-добрия си приятел.

Спа почивка: Франсин Люис от BGT беше забелязана в спа център в Есекс в събота, след като се закле, че никога няма да прости на съпруга си, след като го обвини, че й е изневерил на живо в GB News

Само ден след шокиращото си телевизионно обвинение, Франсин беше видяна да предприема нещо, което изглеждаше като напрегнато телефонно обаждане, след като избяга в спа център в Есекс.

Франсин беше видяна със сива роба и голи сандали, когато излезе, за да приеме обаждане и да вземе чаша вода.

Източник каза пред The ​​Sun: „Франсин я нямаше от няколко дни, за да си проясни главата. Джоел отчаяно искаше да говори с нея след вчерашното интервю, но тя сложи крак и каза не.

В петък Франсин се появи в GB News, за да говори за това как фалшива акционерна компания я измами с £90 000.

По време на интервюто тя увери, че нейният Джоел й е изневерил с „приятелката на най-добрия си приятел“ и разбрала едва предната вечер.

Твърди афера: 47-годишната комикът се закле, че никога няма да прости на съпруга си от 17 години, Джоел Райън, 43, като източници твърдят, че тя отказва да говори с него

Твърди афера: 47-годишната комика се зарече, че никога няма да прости на съпруга си от 17 години, Джоел Райън, 43, като източници твърдят, че отказва да говори с него

Тя каза: „Има толкова много измами през цялото време, но знаете ли кое е иронията? Останах със съпруга си през цялото това нещо и снощи разбрах, че той ми изневерява с приятелката на най-добрия си приятел.

— Знаеш ли какво, бих искал да отида там и тогава. Той ме постави в тази ситуация и сега ме постави в тази ситуация и аз съм съсипан.

17-годишният съпруг на Франсин категорично отрече обвиненията, но говорител на звездата каза пред MailOnline в петък, че Франсин е прочела „груби“ и „отвратителни“ съобщения, които е изпратил на приятелката на най-добрия си приятел.

Въпреки това, въпреки че има афера, Джоел „дълбоко съжалява“ за изпращане на текстови съобщения на друга жена, като източник казва на The Sun: „Джоел дълбоко съжалява за случилото се и й е доста трудно. казва на хората, че той е направил най-голямата грешка в живота му. Това не беше пълна афера, но Джоел знае, че това няма значение и не иска да омаловажи случилото се.”

Небрежно: Франсин беше видяна със сива роба и голи сандали, когато излезе, за да приеме обаждане и да вземе чаша вода

Небрежно: Франсин беше видяна със сива роба и голи сандали, когато излезе, за да приеме обаждане и да вземе чаша вода

Източникът продължи: “Той отчаяно иска да говори с Франсин, за да се опита да обясни и да я спечели обратно, но тя не се интересува.” Що се отнася до Франсин, това е най-голямото предателство и разби нейния свят.

„Джоел вече загуби жена си и най-добрия си приятел, който го преследва и той е абсолютно бесен. Той направи тотална бъркотия.

В събота в Instagram импресионистката Франсин се отвори пред последователите си, като обясни, че няма намерение да „прави мръсно пране“ по телевизията на живо.

Няма връщане назад: В петък Франсин се появи в GB News, за да говори, че е била измамена с £90 000 от фалшиво акционерно дружество, преди да отхвърли обвиненията за

Няма връщане назад: В петък Франсин се появи в GB News, за да говори за това, че е била измамена от 90 000 британски лири от фалшиво акционерно дружество, преди да отхвърли обвиненията в „измама“.

Наред със снимка на бикини, направена в спа центъра, тя написа: „Толкова съм трогната и благодарна за всички прекрасни съобщения, които получих“. Не съм от хората, които говорят за личния си живот и винаги съм си мислел, че ако ми се случи нещо подобно, не бих искал някой да знае за това. Срам ме е, въпреки че няма от какво да се срамувам и имам много гордост.

„Мислех, че имам този перфектен семеен живот, но не знаех, че е обратното. Всъщност не исках да си перя мръсното пране по телевизията, но бях толкова сурова, че разбрах едва предната вечер и не бях спала цяла нощ. аз съм съсипана.

„Аз обаче съм професионалист, така че не исках да отменя мястото си в @gbnews и да ви разочаровам. Току що излезе. Попадна във всички национални вестници, което не беше добре за децата ми и за това много съжалявам.”

Тя продължи: „Хубавото, което излезе от това, е, че получих много подкрепа и това е много лечебно. Социалните медии не винаги са добро място, но в момента за мен е прекрасно.

„Отсъствам няколко дни, опитвайки се да попия какво се случва и трябва да обработя всичко. Лудо е как животът ти може да се промени за части от секундата. Семейството ми винаги е било преди всичко.

„Отказах се от невероятната си кариера, която имах късмета да имам, да имам деца и да бъда майка на пълен работен ден в продължение на много години, преди да направя @bgt. И ми хареса. Наближаваха нашите 17 години семеен живот. Много ми е мъчно за децата си.

Тя подписа с думите: „Джоел винаги е бил невероятен баща и знам, че той ще продължи да бъде точно такъв. Благодаря на тези, които ми изпратиха невероятни съобщения за подкрепа, на моето семейство и на моя екип, с който работя ежедневно. Животът е непредсказуем, така че се наслаждавайте на всяка секунда.

Разстроена: Франсин говори за опустошението си, казвайки, че се чувства „толкова тъжна за децата си“, докато позира по бански, след като обвини съпруга си, че й е изневерил

Разстроена: Франсин говори за опустошението си, казвайки, че се чувства „толкова тъжна за децата си“, докато позира по бански, след като обвини съпруга си, че й е изневерил

Това идва, след като Франсин се закле в петък, че никога няма да прости на съпруга си, след като го обвини, че й е изневерил на живо по GB News.

Говорителят каза, че Франсин “минава през ада” след шокиращото си откритие и никога не би рискувала да разбие семейството си, ако беше “100% сигурна” в неговата изневяра.

Те казаха: „Тя няма да прости на Джоел. Въпреки отричането му, тя все още вярва, че той й е изневерил, след като е видял съобщенията.

„Тя никога не би разрушила семейния си дом и брака си от 17 години, ако не беше 100% сигурна, че той й е изневерил. Франсин е съсипана от децата.

„Тя минава през ада. Това беше огромен шок за нея.

Вреда: Звездата, която направи оригиналните твърдения на живо в петъчния GB News, позира по бански с леопардова щампа в събота и говори за това как тя

Щети: Звездата, която направи оригиналните твърдения на живо в петъчния GB News, позира по бански с леопардова щампа в събота и разказа как „животът й се промени за част от секундата“

Позовавайки се на предполагаемите текстови съобщения между Джоел и жената, говорителят продължи: „Съобщенията бяха много груби и тя ги описва като отвратителни между Джоел и другата жена, а съобщенията бяха подробности за това кога трябва да се срещнат, както и къде и как .” “. други суровини.

„Тя беше виждала съобщения, които той беше изтрил, така че ги изпрати и след това ги изтри по някаква причина“.

Те настояха, че Франсин няма планове да разкрива въпроса на живо по телевизията, обяснявайки: „Намерението й днес в GB News беше да говори за измами, нямаше планове да обсъжда нещо, което беше разкрила снощи“.

„Това беше нейната истина в разгара на момента и тя беше честна, уязвима и много, много смела. Лично за гледане беше много вълнуващо.’

Франсин вече прекрати следването на съпруга си в Instagram.

След избухването на Франсин на екрана, 43-годишният Джоел отрече обвиненията, казвайки пред GB News: „Не съм имал любовна връзка и напълно отричам всички претенции срещу мен“.

„Изпратих някои съобщения до партньорката на приятел и наистина съжалявам, че ги изпратих, но не й изневерявах или имах любовна връзка. Обичам Франсин много и се срамувам от това, което направих и дълбоко съжалявам за болката, която причиних. Просто искам да се съсредоточа върху брака си.

Импресионистката, която стана известна по BGT през 2013 г., беше в обядното шоу, за да говори за измама и как е загубила състоянието си от £90 000 от Britain’s Got Talent заради измамници.

Говорителят на Франсин:

Говорителят на Франсин: „Тя никога не би разрушила семейния си дом и брака си от 17 години, ако не беше 100% сигурна, че той е неверен“ (На снимката с Джоел и децата Джейк и Брук през 2013 г.)

В края на сегмента GB News Франсин внезапно хвърли бомбата за аферата, казвайки на водещите Патрик Кристис и Иная Фоларин Иман, че е открила, че съпругът й, от 17 години, Джоел, ми е „изневерявал с най-добрия приятел на приятелката си“.

„Има толкова много измами през цялото време, но знаете ли кое е иронията? Останах със съпруга си през цялото това нещо и снощи разбрах, че той ми изневерява с приятелката на най-добрия си приятел“, каза тя.

Шокираният Патрик можеше само да възкликне „OMG“, преди Франсин да обясни как й се иска да е напуснала съпруга си, след като той я запозна с измамниците, които я измамиха от богатството й от BGT през 2018 г.

— Знаеш ли какво, бих искал да отида там и тогава. Той ме постави в тази ситуация и сега ме постави в тази ситуация и аз съм съсипан.

Попитана от водещия Патрик дали е добре, Франсин отговори: „Ще бъда“. Все още съм в шок и вцепенен, но знаеш през какво ще преживея, трябва, имам две деца.

След като Патрик я нарече „много силна жена“ и отбеляза, че съпругът й „се надявам да гледа“, Франсин прозвуча емоционално, когато каза: „Отново се чувствам идиот“.

След това комикът започна да имитира три пъти омъжена Кейти Прайс, като каза: „О, добре, изглежда като нов развод, какво да кажа? Обичам го.’

След това тя изпълни своята версия на Шарън Озбърн. „Знаеш ли коя дама, не позволявай на тези мъже да те докоснат. Тези измамници, моят Ози и аз, няма да позволим това да се случи.

Франсин и Джоел, управител на строителна компания, се ожениха през 2005 г. Те имат две деца, Брук и Джейк.

Впечатления: Комедийната актриса стана популярна в Britain's Got Talent (на снимката) с веселите си впечатления от знаменитост през 2013 г., стигайки чак до полуфиналите.

Впечатления: Комедийната актриса стана популярна в Britain’s Got Talent (на снимката) с веселите си впечатления от знаменитост през 2013 г., стигайки чак до полуфиналите.

.

Leave a Comment