Google: Дизайнът на Google Pixel Watch потвърждава течове, след като „вътрешен екип“ случайно остави прототип в ресторант

Гигантът на търсачката Google наскоро имаше „уау момент“ с дългоочаквания си Pixel Watch.

Прототип, предназначен за очите на „вътрешния пикселен екип“ беше случайно изоставен в ресторант в САЩ. Източникът, открил устройството, изпрати снимките му на
хъб за android.

Според
хъб за androidСпоред скорошния доклад това може да е първият поглед към първия смарт часовник на Google, наречен „Rohan“. В
9to5Google установи, че „скритият код в актуализация на Google показва, че Pixel Watch ще използва чипсет Exynos, а не модела Snapdragon, който се намира в повечето отговарящи на Wear OS 3 часовници.“

Ако изображенията са истински, слуховете за минималистичен дизайн, безрамков екран и черен цвят може да са верни. Дизайнът предполага, че ще се предлага с въртяща се корона и поне един бутон. Източникът сподели, че долната част на часовника е изглеждала метална, но може да е покрита със стъкло.

агенции

В
хъб за android Докладът също така казва, че каишката за часовник е подобна на спортните ленти на Apple Watch, но смяната на каишките може да бъде предизвикателство.

Няма актуализации за това как ще се зарежда устройството, тъй като не е останало зарядно устройство. Експертите обаче предполагат, че може да се зарежда от задната част на корпуса на часовника, като Versa 3 на Fitbit и Apple Watch. Въпреки че няма начин да разберем това, Google може да тръгне по стъпките на Apple и да включи стандарта Qi за часовника с възможности за безжично зареждане.

Бележката върху кутията, оставена след себе си, гласеше: „Това устройство не е разрешено, както се изисква от правилата на Федералната комисия по комуникациите и промишлеността на Канада, нито е тествано за съответствие с разпоредбите на ЕС. Предназначено е за тестване и разработка на вътрешни елементи. Маркировки и опаковките не са окончателни.”

По-рано Apple имаше подобен инцидент с изгубени и намерени неща с прототипа си iPhone 4, който беше камуфлиран да изглежда като iPhone 3GS.

Междувременно докладите показват, че технологичната компания ще пусне новия смарт часовник по време на дългоочакваното събитие за разработчици на Google I/O следващия месец. Ако това се случи, засега устройството може да бъде пуснато само в Северна Америка, Канада и ЕС, каза той
хъб за android доклад.

Въпреки че разглежда иновативния софтуер, който стартира плановете на Google на годишна база, събитието има пускания като Pixel 3a и Nest Hub Max. Ако този път часовникът няма витрина, възможно е той да стартира заедно с Pixel 7 по време на есенното му пускане.

(Изображение: Android Center)агенции

Съобщава се, че технологичният гигант е кандидатствал за търговска марка за дългоочакваното устройство.

Според доклади от
9To5GoogleGoogle планира да пусне интелигентен часовник, задвижван от Wear OS, от доста години вече и най-накрая може да е на път да стартира.

Документи, подадени в Службата за патенти и търговски марки на САЩ, показват, че Google иска да запази търговската марка на фразата „Pixel Watch“.

„Регистрацията на търговска марка „Pixel Watch“ е предназначена да покрие категориите смарт часовници; калъфи, пригодени за държане на смарт часовници; лаптопи от естеството на смарт часовници; каишки за смарт часовници; ленти за смарт часовници“, се казва в доклада. Въпреки това, няма допълнителни подробности за устройството, които могат да бъдат извлечени от списъка с търговски марки Pixel Watch.

В доклада се споменава, че все още има още няколко регулаторни стъпки между Pixel Watch и неговото пускане на пазара, тъй като смарт часовникът все още не се вижда в списъците на FCC или Bluetooth SIG.

Серията Pixel 6 е тук! Но Индия няма да знае коя е „най-добрата камера в смартфон“ на Google…

Чакането става по-дълго

Производителят на премиум смартфони Google пусна “най-добрия израз на Android” – Pixel 6 и Pixel 6 Pro – във вторник.

Изработен от рециклиран алуминий, Pixel 6 (8GB RAM) започва от $599, а 6 Pro (12GB RAM) започва от $899.

Въпреки че устройствата са налични за поръчка, феновете на Pixel в Индия може да се наложи да изчакат повече. Първоначалното съобщение на технологичния гигант не споменаваше пускането му в Индия, поне засега.

Той ще бъде достъпен само в осем региона като САЩ, Обединеното кралство, Австралия, Канада, Франция, Германия, Япония и Тайван от 28 октомври.

Ето един поглед към серията Pixel 6.

.

Leave a Comment